Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu groziņi 0

Spinātu groziņi (8–10 gabali) – 500 g kārtainās rauga mīklas.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 250 g smalki sagrieztu spinātu, 100 g svaigā krēmsiera, puse ķiploka daiviņas, 1 ola, sāls pēc garšas, samalti melnie pipari.

Pagatavošana.

Kārtaino rauga mīklu izveltnē, sagriež gabaliņos un liek silikona vai groziņu cepamveidnēs. Uzraudzē un iepilda spinātu masu (visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā). Cep +180 °C aptuveni 20 minūtes, līdz groziņa apakša kļūst zeltaina. Pasniedzot var dekorēt ar krēmsiera un avokado krēmu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.