Foto-Valda Madalāne

Spināti saldajā krējumā 0

Sastāvdaļas  (4 porcijas)
: 500 g spinātu, 1 sīpols, 2 – 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote sviesta, 250 ml putukrējuma, pēc vajadzības: malti melnie pipari, sāls, rīvēts muskatrieksts.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Spinātus novāra viegli sālītā ūdenī, nokāš, notecina un sagriež. Sviestā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno putukrējumu, piparus, sāli un muskatriekstu. Pēdējos pievieno spinātus un vēl divas minūtes pasautē. Izmano kā piedevu vai atsevišķu ēdienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.