Foto-Valda Madalāne

Spināti saldajā krējumā 0

Sastāvdaļas  (4 porcijas)
: 500 g spinātu, 1 sīpols, 2 – 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote sviesta, 250 ml putukrējuma, pēc vajadzības: malti melnie pipari, sāls, rīvēts muskatrieksts.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Spinātus novāra viegli sālītā ūdenī, nokāš, notecina un sagriež. Sviestā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno putukrējumu, piparus, sāli un muskatriekstu. Pēdējos pievieno spinātus un vēl divas minūtes pasautē. Izmano kā piedevu vai atsevišķu ēdienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.