
Foto-Valda Madalāne
Spināti ar bekonu un sinepēm 0
Kā gatavot?
Vispirms apcep plāni sagrieztu bekonu. Pēc tam tajā pat pannā 2 – 3 minūtes apsautē spinātus. Pievieno sviestu, sinepes, saldo piparu pulveri un rūpīgi samaisa. Kārto šķīvī, rotājot ar ceptajām bekona šķēlēm. Bauda kā siltos salātus.
Reklāma
Reklāma
Lasis sarkanā vīna un balzametiķa glazūrā
Zemeņu kvass
Veselīgs kokteilis no ābola, avokado, zaļajiem salātiem un kivi
Šokolādes cepumi
Rudzu maizītes ar cieto sieru un ķiršu ievārījumu. 5. variants līdzi ņemamām pusdienām
Kartupeļi ar siera un žāvētās gaļas mērci
Lavandas cepumi – baudījums acīm un vēderam