Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto-Shutterstock

Patiešām viegli pagatavojams vistas sautējums 0

Atslēga ātram gaļas ēdienam – pievienot tādus dārzeņus, ko nav nepieciešams mizot. Sagriež vistas fileju strēmelītēs, viegli apcep uz pannas. Pievieno smalki sagrieztus tomātus, šampinjonus, baziliku un oregano, aplej ar ūdeni un sautē 15-20 minūtes, līdz ūdens iztvaiko. Pasniedz ar rupjmaizes šķēli.
Kas labs? Olbaltumvielas, vitamīni, minerālvielas, ogļhidrāti un šķiedrvielas.
Kad ēst? Pusdienās vai vakariņās.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.