Foto: Superheang168/Shutterstock

Spēcīgais rozmarīns: kur tas noder 0

Izdevniecības “Latvijas Mediji” izdotajā tematiskajā avīzē “Garšvielas maisījumos” ir daudz vērtīgu padomu par garšvielu pareizu izmantošanu. Piemēram, tagad lielveikalos var nopirkt svaigu rozmarīnu podiņā, bet tikpat spēcīgs tas ir arī kaltēts. Rozmarīns iedarbojas tonizējoši, uzlabo apetīti, var mazināt nemieru un galvassāpes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

• Rozmarīns ēdienam jāpievieno uzmanīgi – tam ir tendence nomākt citus aromātus.

• Izmantojot rozmarīnu, virumu nedrīkst par ilgu atstāt uz uguns, jo ēdiens var iegūt rūgtenu piegaršu.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Dienvidu zemēs ļaudis mēdz sviestmaizi apkaisīt ar sāli un rozmarīnu, lai izvairītos no nepatīkamas elpas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.