Foto: Fotolia

Spageti ar tomātiem 0

Sastāvdaļas
• 500 g spageti
• 10 ķirštomāti
• 3–5 šķēles saulē kaltētu tomātu
• 3 ķiploka daiviņas
• Parmas vai cits cietais siers
• Rukola
• Olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kamēr vieglā sālsūdenī vārās spageti, pannā uzkarsē olīveļļu, apcep ķiploka daiviņas, pieliek sagrieztus tomātus un sautē 3–5 minūtes. Tad pievieno nokāstus spageti, sajauc un pārkaisa ar rukolu. Pasniedz ar rīvētu Parmas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.