Spageti ar ķiršu tomātiem, olīvām un baziliku.
Spageti ar ķiršu tomātiem, olīvām un baziliku.
Foto: Shutterstock

Spageti ar ķiršu tomātiņiem, baziliku un olīvām – kā vislabākajos restorānos 0

“Praktiskais latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Kam garšo spageti ēdieni, bet ne visai pie sirds iet gaļa – šī ir īstā recepte. Vislabāko restorānu tradīcijas vienā ēdienā. Izmēģini!

Ar tomātiem, baziliku un olīvām

Sastāvdaļas:

• 400 g spageti
• 40 g cietā siera
• 500 g ķiršu tomātiņi
• 100 g olīvu
• 1 liels sīpols
• 1 mazs čili
• 4 ķiploka daiviņas
• saišķītis bazilika
• malta paprika
• sāls, pipari
• cukurs
• olīveļļa

Pagatavošana:

1. Spageti izvāra sālsūdenī, nokāš.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Sīpolu un ķiploka daiviņas sasmalcina, asajam pipariņam izņem sēklas un arī sasmalcina.

3. Sīpolu un ķiplokus apcep sakarsētā eļļā.

4. Tomātus sagriež, pievieno sīpoliem un ķiplokiem, pieliek arī čili.

5. Visu maisot, uzkarsē un sautē 10 minūtes, tad iemaisa olīvas.

6. Pēc garšas pieber sāli, piparus, cukuru un malto papriku.

7. Mērcē iemaisa spageti un sagrieztu baziliku. Pasniedzot uzbārsta sarīvētu sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.