Foto: Anda Krauze

Soļanka ar nierēm – vēsā dienā sasildīs 0

Sastāvdaļas
• Svaigs cūkas šķiņķis
• Kūpinātas Alkšņu desiņas
• Nieres
• Kartupeļi
• Burkāni
• Olīvas
• Skābēti gurķi
• Tomātu pasta
• Sīpoli
• Diļļu kāti
• Pētersīļu kāti
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nieres pārgriež, izņem urīnvadus un plēves, kārtīgi nomazgā un novāra, trīsreiz nolejot ūdeni. Tas jādara laikus, jo šis produkts jāvāra aptuveni trīs stundas.

Vāra cūkgaļu, līdz tā mīksta. Izņem no buljona, atdzesē, saplucina un liek atpakaļ katlā. Pievieno uz pannas apceptus sīpolus un burkānus, arī diļļu un pētersīļu kātus, jo tie buljonu padarīs aromātisku (var pieliet arī olīvu sālījumu). Apceptie burkāni drīz būs mīksti, tāpēc līdz ar tiem katlā liek kartupeļus. Kad dārzeņi gandrīz mīksti, pieber uz pannas apceptas un gabaliņos sagrieztas nieres un desiņas, kam pievienota tomātu pasta. Pieliek olīvas un sagrieztus skābētos gurķus (ja grib, lai tie ir mīksti, iepriekš apcep uz pannas).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.