Foto – Anda Krauze

Šokolādes un apelsīnu cepumi 0

SASTĀVDAĻAS

100 g sviesta, 125 ml cukura, 250 ml bioloģisko kviešu miltu, 25 ml kakao pulvera, ½ tējk. cepamā pulvera, vaniļas cukurs, ½ apelsīna miza, grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti.

Reklāma
Reklāma

KĀ GATAVOT?

1. Sviestu saputo ar cukuru.

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

2. Miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un vaniļas cukuru izsijā.

3. Saputoto sviestu samaisa ar sauso maisījumu, pierīvē apelsīna miziņu.

4. Mīklu sadala 25 vienādās piciņās.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Ar rokām veļ bumbiņas un katru apviļā sasmalcinātos riekstos.

6. Bumbiņas liek uz pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru.

7. Cep 150 °C 25 min.

8. Ļauj uz pannas atdzist. Uzglabā noslēgtā traukā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.