Foto – Anda Krauze

Šokolādes un apelsīnu cepumi 0

SASTĀVDAĻAS

100 g sviesta, 125 ml cukura, 250 ml bioloģisko kviešu miltu, 25 ml kakao pulvera, ½ tējk. cepamā pulvera, vaniļas cukurs, ½ apelsīna miza, grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti.

Reklāma
Reklāma

KĀ GATAVOT?

1. Sviestu saputo ar cukuru.

Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Lasīt citas ziņas

2. Miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un vaniļas cukuru izsijā.

3. Saputoto sviestu samaisa ar sauso maisījumu, pierīvē apelsīna miziņu.

4. Mīklu sadala 25 vienādās piciņās.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Ar rokām veļ bumbiņas un katru apviļā sasmalcinātos riekstos.

6. Bumbiņas liek uz pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru.

7. Cep 150 °C 25 min.

8. Ļauj uz pannas atdzist. Uzglabā noslēgtā traukā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.