Šokolādes torte ar mandelēm. Bez cepšanas! 0

Nepieciešams

250 g šokolādes cepumu

100 g saldkrējuma sviests

1 tējkarote kanēļa

50 g mandeļu skaidiņu

Pildījumam:

600 g rūgtās šokolādes

1 paciņa saldkrējuma sviesta

0,5 ēdamkarotes saldā krējuma

4 ēdamkarotes jebkura liķiera

100 g smalcinātu mandeļu

Pagatavošana

1. Katliņā uzkarsē saldo krējumu kopā ar sviestu. Viegli atdzesē. Pievieno maisījumam gabaliņos salauztu šokolādi un kanēli. Visu samaisa. Pievieno mandeles un vēlreiz samaisa. Atdzesē un pielej liķieri.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
RAKSTA REDAKTORS
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Lasīt citas ziņas

2. Izkausē sviestu, pievieno kanēli. Cepumus sadrupina un sajauc ar sviestu. Izliek cepumus formiņā ar noņemamām malām, kurā ieklāts cepamais papīrs.

3. Uz cepumiem liek šokolādes masu. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un kakao. Liek ledusskapī uz 6-12 stundām. Pasniedzot pārlej ar kausētu šokolādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.