Šokolādes – sviesta konfektes ar Himalaju sāli 0
Katliņā ieliet saldo krējumu, pievienot sviestu un uz nelielas uguns sviestu izkausēt.
Cepumus sasmalcināt, pievienot krējuma-sviesta masu un samaisīt. Pievienot kļavu sīrupu. Ja konfektes nav paredzētas bērniem, tad kļavu sīrupa vietā var pievienot kādu liķieri.
No cepumu masas izveidot bumbiņas valrieksta lielumā, sakārtot uz dēlīša un novietot ledusskapī uz 1-2 st.
Šokolādi izkausēt ūdens peldē. Sagataves no ledusskapja uzdurt uz koka iesmiņiem un uzmanīgi iemērkt šokolādē. Konfektes dekorē, pārkaisot ar Himalaju sāli.
Iesmiņus ar konfektēm sakārtot glāzē vai krūzē lai šokolāde nožūst.
Pasniegt konfektes var gan uz iesmiņiem, gan saldumu traukā.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu”
Recepti piedāvā: