Foto – plufit.ru

Šokolādes suflē kūka. Īsts gardumiņš! 0

Piesātinātā šokolādes garša maigajā suflē kūkā… Kad izņemsiet šo desertu no cepeškrāsns, kūka sakritīsies – nepārdzīvojiet, tā jābūt, gardums tādēļ nekļūs sliktāks.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

23 g izmērcētu mandeļu

3 ēdamkarotes miltu

120 g verdoša ūdens

85 g šokolādes, kurā ir 70% kakao

40 g kakao pulvera

150 g cukura

2 olas dzeltenumi

1 ēdamkarote ruma vai konjaka

4 olu baltumi

50 g cukura

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

1. Samaisīt mandeles ar miltiem, pieliet karsto ūdeni, piebērt rīvētu šokolādi, kakao, 150 g cukura. Maisīt, līdz veidojas gluda, vienmērīga masa.

2. Pievienot 2 olas dzeltenumus un rumu, samaisīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Atsevišķi līdz stingrām putām ar mikseri sakult 4 olu baltumus un 50 g cukura.

4. Šokolādes masā uzmanīgi iecilāt ceturto daļu sakulto olu baltumu, ar karoti samaisīt un tikai pēc tam pievienot pārējos olu baltumus, atkal rūpīgi samaisīt. Ieklāt mīklu 20 cm diametra kūkas formā.

5. Cept 190 grādos cepeškrāsns vidū aptuveni 30 minūtes.

Recepte no plufit.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.