Foto – surfingbird.ru

Gaišais suflē ar liķieri “Grand Marnier” no Francijas virtuves 1

Sastāvdaļas:
3 olas
165g piena
1 ēdamkarote cukura
50 g cukura
naža gals sāls
35 g miltu
100 g liķiera Grand Marnier
35 g saldkrējuma sviesta

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Lasīt citas ziņas

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Izkausē sviestu. Pieliek tam miltus un samaisa. Uz lēnas uguns uzvāra, pakāpeniski pievienojot pienu. Beigās pievieno olu dzeltenumus un liķieri.

Sausā traukā sakuļ olu baltumus, pievienojot sāli un cukuru. Rūpīgi samaisa baltumus ar liķiera masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iesmērē ar sviestu cepamformiņas, apkaisa ar cukuru un piepilda ar mīklu. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 8 minūtes. Tiklīdz suflē ir pacēlies, pasniegt.

Recepte no club-sufle.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.