Šokolādes pudiņš- deserts, kura gatavošana nesagādās galvassāpes 0
Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas lieciet katliņā un kārtīgi samaisiet.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
2. Vāriet, visu laiku maisot, līdz masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.
3. Karstu pudiņu salejiet trauciņos. Kad tas ir atdzisis, lieciet ledusskapī uz 2-3 stundām.