Foto – Dievietei.lv

Šokolādes pudiņš- deserts, kura gatavošana nesagādās galvassāpes 0

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas lieciet katliņā un kārtīgi samaisiet.

Reklāma
Reklāma
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

2. Vāriet, visu laiku maisot, līdz masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.

3. Karstu pudiņu salejiet trauciņos. Kad tas ir atdzisis, lieciet ledusskapī uz 2-3 stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.