Foto-Fotolia

Šokolādes pudiņš 0

Sastāvdaļas – litrs piena, ēdamkarote kviešu miltu, 2 ēdamkarotes cietes, 0,5 glāzes saldā krējuma, 3 ēdamkarotes kakao, glāze cukura, olas dzeltenums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pienu, pievieno saldo krējumu, samaisa.

Pievieno miltus, cieti, kakao, cukuru un olas dzeltenumu. Kārtīgi visu samaisa un vāra uz nelielas uguns, visu laiku maisot, kamēr masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstu pudiņu salej porciju trauciņos, atdzesē un liek ledusskapī uz 2 – 3 stundām, lai nedaudz sastingst.

Virsu rotā pēc vēlmēm – ar putukrējumu, augļiem, riekstiem utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.