Foto – Shutterstock

Šokolādes muss 0

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 125 ml turku zirņu ūdens
• 100 g tumšās šokolādes
• 2 ēdamkarotes pūdercukura
• tējkarote vaniļas ekstrakta
• sāls

Pagatavošana.
Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī, pievieno vaniļas ekstraktu, samaisa un noliek atdzesēties. Pa to laiku turku zirņu ūdeni kuļ ar mikseri, līdz tas palēnām veido stingras putas. Tas aizņem 12–15 minūtes. Kulšanas laikā pievieno pa pusēdamkarotei pūdercukuru un šķipsniņu sāls. Pamazām pievieno izkausēto šokolādi – tai jābūt maksimāli atdzisušai, biezai. Ar karoti iemaisa masā tikai tik, lai ir samaisīts, lieki nekuļot. Saliek pa trauciņiem un noliek uz pusstundu saldētavā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.