Šokolādes kūka “Dubultā” 0
Sastāvdaļas
190g milti
200g cukurs
4 olas
100g sviests
150g skābs krējums
5g cepamais pulveris
2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura
100g tumšā šokolāde
200g Philadelphia Milka
Pagatavošana
Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.
Recepti piedāvā