Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes kūka “Dubultā” 0

Sastāvdaļas

190g milti

200g cukurs

4 olas

100g sviests

150g skābs krējums

5g cepamais pulveris

2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura

100g tumšā šokolāde

200g Philadelphia Milka
Pagatavošana

Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.