Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes kūka “Dubultā” 0

Sastāvdaļas

190g milti

200g cukurs

4 olas

100g sviests

150g skābs krējums

5g cepamais pulveris

2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura

100g tumšā šokolāde

200g Philadelphia Milka
Pagatavošana

Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.