Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes kūka “Dubultā” 0

Sastāvdaļas

190g milti

200g cukurs

4 olas

100g sviests

150g skābs krējums

5g cepamais pulveris

2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura

100g tumšā šokolāde

200g Philadelphia Milka
Pagatavošana

Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.