Foto – Shutterstock

Šokolādes krēma rozes mafiniem 0

Sastāvdaļas
• 225 g tumšās šokolādes čipsu
• 200 ml saldā krējuma
• tējkarote vaniļas ekstrakta
• šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
RAKSTA REDAKTORS
4 biežākās kļūdas, kāpēc topošie šoferi “izkrīt” CSDD braukšanas eksāmenā. Tās der atcerēties arī pieredzējušiem šoferiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Šokolādes čipsus ieber bļodā un pārlej ar saldo krējumu, kas uzkarsēts līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno šķipsniņu sāls un ļauj, lai šokolāde pamazām izkūst. Tad ar putojamo karoti lēnām maisa, līdz masa kļūst tumši brūna un krēmīga. Pievieno vaniļas ekstraktu un vēlreiz samaisa. Šokolādes masu patur istabas temperatūrā trīs stundas. Tad kuļ ar mikseri, līdz krēms top gaisīgs un maina krāsu no tumši brūna uz gaišu. Konditorejas maisiņam nogriež spico galu, ievieto uzgali, pilda krēmu un veido skaistas krēma rozes šokolādes mafiniem. Tos stundu patur ledusskapī, lai rozes nedaudz sastingst.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.