Ēdieni. Kafejnīca  “Minka”. Meža iela 4.   25.03./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Ēdieni. Kafejnīca “Minka”. Meža iela 4. 25.03./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto – Valdis Semjonovs

Šokolādes fondants ar vaniļas saldējumu 1

KĀ GATAVOT?

4 olām dzeltenumus atdala no baltumiem. Baltumu saputo stingrās putās. Olas dzeltenumam pievieno 100 g cukura un arī saputo. Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē. Saputoto dzeltenumu pievieno šokolādes masai un kārtīgi samaisa. Iecilā arī saputoto baltumu. Šo mīklu pilda nelielos karstumizturīgos trauciņos. Cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 5 min. No ārpuses kūkai jābūt viegli kraukšķīgai, bet iekšpusē – šķidrai. Pasniedz kopā ar vaniļas saldējumu.

Reklāma
Reklāma
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Recepte no kafejnīcas “Minka Cat Cafe”, šefpavārs INTARS ĀBOLS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.