Foto – Aija Geida

Šokolādes–dzērveņu mērces kārtojums 0

Sastāvdaļas
• 200 g baltās šokolādes
• 150 g biezpiena
• 100 g saldā krējuma
• 250 g dzērveņu
• 50 g cukura
• 100 g ūdens
• ēdamkarote kukurūzas cietes

Reklāma
Reklāma
mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē ar cukuru. Ielej katliņā. Pielej norādītajā ūdens daudzumā izšķī­dinātu kukurūzas cieti un uzvāra. Kad masa nedaudz sabiezē, katlu noceļ no uguns un ļauj atdzist.

Biezpienu samaļ ar blenderi, līdz tas viendabīgs. Balto šokolādi izkausē ūdens peldē. Sajauc ar biezpiena masu. Ar mikseri sakuļ saldo krējumu un iemaisa šokolādes masā. Liek ledusskapī, lai masa atdziest un kļūst stingrāka. Kārto abas masas deserta traukos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.