Foto: Aija Geida

Šokolādes desa kā bērnībā 0

Sastāvdaļas
• 400 g sviesta cepumu
• 400 g iebiezinātā piena ar cukuru
• 180 g sviesta
• 4 ēdamkarotes kakao
• 120 g marmelādes
• 2 ēdamkarotes brendija

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ar biezu apakšu uz lēnas uguns izkausē sviestu, pievieno kakao pulveri un maisa, līdz tas izšķīdis (masu nedrīkst uzvārīt!). Atdzesē. Pa to laiku marmelādi sagriež mazos gabaliņos. Cepumus sadrupina. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un veido desu. Ietin cepamajā papīrā un 3–4 stundas patur ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.