Foto: Aija Geida

Šokolādes desa kā bērnībā 0

Sastāvdaļas
• 400 g sviesta cepumu
• 400 g iebiezinātā piena ar cukuru
• 180 g sviesta
• 4 ēdamkarotes kakao
• 120 g marmelādes
• 2 ēdamkarotes brendija

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā 14
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ar biezu apakšu uz lēnas uguns izkausē sviestu, pievieno kakao pulveri un maisa, līdz tas izšķīdis (masu nedrīkst uzvārīt!). Atdzesē. Pa to laiku marmelādi sagriež mazos gabaliņos. Cepumus sadrupina. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un veido desu. Ietin cepamajā papīrā un 3–4 stundas patur ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.