Foto no clever-squirrel.livejournal.com

Šokolādes cepumi 0

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Ieklāj cepampannā cepamo papīru.

Sarīvē tumšo šokolādi.

Sviestu, kas paturēts istabas temperatūrā, sakuļ ar cukuru.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Pa vienai pievieno olas un vienas olas dzeltenumu, masu labi sakuļot pēc katras olas pievienošanas.

Pievieno sarīvētu šokolādi, kā arī vaniļu. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Miltus samaisa ar cieti un cepamo pulveri, izsijā.

Sakulto masu iemaisa mīklā, pievieno miltus.

Mīklu izrullē 5 mm biezā slānī.

Izspiež no mīklas aplīšus, liek uz plāts un cep 12-15 minūtes. Labāk nenoturēt par ilgu!

Atdzesē.

Izkausē piena vai tumšo šokolādi ūdens peldē.

Katru cepumu liek kausētajā šokolādē, lai puse no cepuma būtu ar šokolādes masu. Tad liek uz restēm un nogaida, kamēr šokolāde sastingst.

Cepumi ir garšīgi arī tad, ja nemērcē šokolādē.

Avots: clever-squirrel.livejournal.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.