Šokolādes cepumi 0
Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Ieklāj cepampannā cepamo papīru.
Sarīvē tumšo šokolādi.
Sviestu, kas paturēts istabas temperatūrā, sakuļ ar cukuru.
Pa vienai pievieno olas un vienas olas dzeltenumu, masu labi sakuļot pēc katras olas pievienošanas.
Pievieno sarīvētu šokolādi, kā arī vaniļu. Samaisa.
Miltus samaisa ar cieti un cepamo pulveri, izsijā.
Sakulto masu iemaisa mīklā, pievieno miltus.
Mīklu izrullē 5 mm biezā slānī.
Izspiež no mīklas aplīšus, liek uz plāts un cep 12-15 minūtes. Labāk nenoturēt par ilgu!
Atdzesē.
Izkausē piena vai tumšo šokolādi ūdens peldē.
Katru cepumu liek kausētajā šokolādē, lai puse no cepuma būtu ar šokolādes masu. Tad liek uz restēm un nogaida, kamēr šokolāde sastingst.
Cepumi ir garšīgi arī tad, ja nemērcē šokolādē.
Avots: clever-squirrel.livejournal.com