Foto – eda.ru

Šokolādes banānu siera kūka 0

Gatavošana aizņem 45 minūtes
1. Ūdens peldē izkausē šokolādi un saldkrējuma sviestu, līdz izveidojas vienmērīga konsistence.
2. Miltiem pievieno kakao, samaisa.
3. Sakuļ 2 olas ar 2 ēdamkarotēm cukura – tik daudz, lai masa kļūtu gaiša.
4. Olām pievieno šokolādes masu un miltu-kakao maisījumu, visu rūpīgi samaisa. Mīkla apakšējai kārtai gatava!
5. Banānu, biezpienu, 1 olu un 1 ēdamkaroti cukura samaisa kopā, sasmalcina, lai masā nebūtu kunkuļu.
6. Cepamajā formā ieklāj šokolādes mīklu.
7. Pārlej ar biezpiena-banānu masu.
8. Ar dakšiņas vai karotes palīdzību veido cakas. Cep 180 grādos aptuveni pusstundu.

Reklāma
Reklāma

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.