Šokolādes banānu siera kūka 0
Gatavošana aizņem 45 minūtes
1. Ūdens peldē izkausē šokolādi un saldkrējuma sviestu, līdz izveidojas vienmērīga konsistence.
2. Miltiem pievieno kakao, samaisa.
3. Sakuļ 2 olas ar 2 ēdamkarotēm cukura – tik daudz, lai masa kļūtu gaiša.
4. Olām pievieno šokolādes masu un miltu-kakao maisījumu, visu rūpīgi samaisa. Mīkla apakšējai kārtai gatava!
5. Banānu, biezpienu, 1 olu un 1 ēdamkaroti cukura samaisa kopā, sasmalcina, lai masā nebūtu kunkuļu.
6. Cepamajā formā ieklāj šokolādes mīklu.
7. Pārlej ar biezpiena-banānu masu.
8. Ar dakšiņas vai karotes palīdzību veido cakas. Cep 180 grādos aptuveni pusstundu.
Recepte no eda.ru