Foto – Shutterstock

Svari – attiecības 0

Svari asociējas ar harmoniju, bet, ja viņu dzīvē nav mīlestības, līdzsvars kļūst par nelīdzsvarotību. Viņi ir bezcerīgi romantiķi, kuriem ļoti nepieciešams partneris līdzās. Dažreiz viņi ir neizlēmīgi un var ilgi vilcināties, pirms sper pirmo soli. Tomēr, kad atrod mīlestības objektu, gatavi veltīt visus spēkus, lai izveidotu harmoniskas attiecības un dzīvotu ģimenē, visu pārējo nobīdot otrajā plānā. Viņiem svarīgi ne tikai, lai tuvumā būtu partneris, bet arī kopīgi darboties, piemēram, gatavojot brokastis vai pastaigājoties. Viņi augstu vērtē harmoniju un līdzsvaru attiecībās un tiecas pēc kopīgām aktivitātēm un vaļaspriekiem, jo tas palīdz justies laimīgiem un piepildītiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas 188
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Dažkārt viņi var saglabāt attiecības arī tad, ja tās vairs nesagādā nekādu prieku, lai tikai nepaliktu vieni. Šāda veida atkarība no attiecībām var kaitēt – atkarība no mīlestības pārdzīvojumiem liek Svariem ķerties pie kaitīgiem ieradumiem – alkohola un smēķēšanas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.