Foto – Shutterstock

Zivis – alkohols 0

Zivīm, tāpat kā Ūdensvīram, var būt dažādas atkarības, taču to īpatnības saistītas ar iekšējo stāvokli. Zivīm ir ļoti svarīgi, ko citi par viņām domā vai kā vērtē viņu rīcību. Tas var būt motivācijas un gandarījuma avots, taču var izraisīt arī pārmērīgu atkarību no citu atzinības un pašapziņas zaudēšanu. Ieteicams atrast līdzsvaru un attīstīt pašcieņu, pamatojoties uz savām vērtībām un sasniegumiem, nevis tikai uz apkārtējo viedokli.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
VIDEO. Astoņgadīga meitene “aizņemas” vecāku automašīnu un viena pati dodas iepirkties
Lasīt citas ziņas

Turklāt sapņainās un jūtīgās Zivis ir viena no emocionālākajām (pēc Vēžiem) Zodiaka zīmēm. Sarūgtinātās Zivis bieži vien steidzas pie pirmās “pierādītās iedarbīgās” metodes – alkohola. Tāda atkarība ļoti bieži kļūst nekontrolējama. Zivīm vajadzētu savas emocijas novirzīt veselīgākos virzienos, piemēram, radošumā, nevis visas nepatikšanas slīcināt alkoholā.

Pie vienkāršākā un efektīvākā vairoga – alkohola pudeles, kas notrulina visas jūtas, ķerties var likt arī Zivju līdzjūtība pret visiem šajā pasaulē. Arī kad nevar sasniegt to, ko vēlas, iestājas apātija, un tikai alkohols var noslāpēt melanholiju. Reizēm pie alkoholisma noved slikta kompānija – Zivis ir tik ļoti atkarīgas no draugiem, ka gatavas darīt gandrīz visu, lai iederētos barā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.