Foto – Shutterstock

Ūdensvīrs – datorspēles un ekstrēmie sporta veidi 0

Ūdensvīri tiecas pēc jaunas un daudzveidīgas pieredzes un viņu atkarības var būt visdažādākās. Ar gadiem atkarību skaits var tikai pieaugt vai nomainīties, jo Ūdensvīri vienmēr meklē jaunus izklaides un pašrealizācijas veidus. Viņi ir atkarīgi no saviem paradumiem un tādu ir daudz, sākot no ieraduma “pirkt to vai citu lietu tikai tajā vietā” līdz ieradumam “apmeklēt vienu un to pašu valsti”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Astoņgadīga meitene “aizņemas” vecāku automašīnu un viena pati dodas iepirkties
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Visvieglāk viņi var kļūt atkarīgi no datorspēlēm. Virtuālā realitāte palīdz aizbēgt fantāziju pasaulē un virzīt tur visas savas emocijas. Kad viņi aizrāvušies ar spēli, tajā var aizmirsties un it kā kļūt par citu personību. Šī atkarība var šķist nekaitīga, taču tiešsaistes spēlēs iegrimušajiem Ūdensvīriem var būt ļoti grūti atgriezties reālajā pasaulē.

Citi Ūdensvīri ir atkarīgi no adrenalīna un tāpēc nodarbojas ar ekstrēmā sporta veidiem, piemēram, izpletņlēkšanu. Daži var būt atkarīgi no iepirkšanās un lietu kolekcionēšanas. Vēl kādu lielākā atkarība ir sērfošana internetā, pastāvīgi (un dažreiz pilnīgi bezmērķīgi) ritinot ziņu plūsmas un ierakstus sociālajos tīklos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.