Foto – Shutterstock

Skorpions – sekss, filmas pieaugušajiem un darbs 0

Skorpioni ir pazīstami ar savu kaislīgo raksturu un bieži kļūst atkarīgi no no seksa. Tomēr daudzi šīs zīmes pārstāvji augstu vērtē savu vientulību un personīgo telpu, tāpēc izvēlas pornogrāfiju. Skorpioni ir sarežģīta zīme, jo visvairāk viņi baidās no tā, ko vēlas – patiesu tuvību un kaisli ar citu cilvēku. Skorpioni bieži ķeras pie mīlestības sabotāžas. Viņi apzināti izvairās no komunikācijas ar mīļoto, iestāstot sev, ka būšana vienatnē palīdz kontrolēt emocijas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Skorpioni ir ļoti atkarīgi no sava darba vai hobija un bieži atstāj novārtā atpūtu un ģimeni. Viņi nezina, kā apstāties un nevēlas. Dedzīgi, aktīvi, pārliecināti par sevi un saviem spēkiem, Skorpioni dažreiz uzvar ar savu uzstājību, pašaizliedzību un centību. Reizēm tieši šī atkarība palīdz sasniegt daudzas virsotnes. Tomēr būtu ieteicams atrast līdzsvaru un pievērsties arī kam citam, lai neizdegtu. Tas palīdzēs Skorpioniem taupīt enerģiju un izbaudīt dzīvi pilnībā.

Skorpioni bieži kaitē sev tādējādi, ka vēlas visu izdarīt paši. Viņi nespēj pieņemt palīdzību no citiem, necieš, ka kāds viņus kontrolē, dod padomus un norādījumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.