Trīs īpašas dzimumzīmes, kas liecina par ezoteriskām spējām. Vai tev tādas ir? 0


Viduslaiku Eiropā par dzimumzīmīti kādā noteiktā ķermeņa vietā sieviete varēja nokļūt uz sārta. Un tikai tāpēc, ka neparastās izmaiņas uz ādas tika uzskatītas par sātana zīmi. Inkvizīcijas laikos varēja tikt pie burvja vai raganas apšaubāmā goda tikai tāpēc, ka redzamā vietā bija viens vienīgs plankumiņš uz ādas. Mūsdienās uz dzimumzīmēm vērīgi skatās tikai dermatologi, tomēr interesanti uzzināt arī par senajiem aizspriedumiem., kas it kā norādot arī uz to, ka cilvēkam tiešām piemīt ekstrasensa spējas. Kā tad tad izskatījās sātaniskās dzimumzīmes?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
20 lietas, kuras mūža nogalē nožēlo visi 27
Duncis mugurā: Ķīna “uzmet” Krieviju, neuzaicinot uz tikšanos par mieru Ukrainā. Lavrovs nikns 69
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst īsti brīnumbērni un laimes lutekļi
Lasīt citas ziņas

Ezoteriķiem zināmas trīs vietas uz cilvēka ķermeņa, kas esot raksturīgas tieši ar paranormālām spējām apveltītajiem.

Dzimumzīmīte uz deniņiem. Cilvēkiem ar tādu zīmīti esot neparasti augsti attīstīta intuīcija. Viņam vērts biežāk ieklausīties savā iekšējā balsī. Tādi cilvēki varot paredzēt nākotni, viņi ātri atklāj melus un saprot visus sarunu biedra nodomus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dzimumzīmīte mazliet augstāk par celi. Liecina, ka cilvēkam ir iedzimtas spējas nodoties maģijai. Šādi ļaudis varot viegli nonākt kontaktā ar viņpasaules spēkiem. Viņi bieži sapnī redz radiniekus, jo viņiem ir cieša enerģētiska saikne ar mirušo pasauli.

Dzimumzīmīte virs augšlūpas. Cilvēki ar tādu plankumiņu ir spējīgi hipnotizētāji un apveltīti ar lielām pārliecināšanas spējām. Viņiem piemīt iekšējs starojums, kas piesaista apkārtējos.

Turklāt dzimumzīmīte virs augšlūpas ļaujot cilvēkam materializēt savus vārdus. Tādiem cilvēkiem jākontrolē, ko viņi runā, jo gandrīz viss teiktais vēlāk var īstenoties dzīvē. Cilvēki ar dzimumzīmi virs lūpas var arī uzlikt ļaunu aci un ietekmēt citu cilvēku noskaņojumu. Viņu spēks ir izrunātajos vārdos.

Kā zināms, dzīves laikā dzimumzīmes var parādīties un atkal pazust — tas nozīmē, ka cilvēka dzīvē notiek pārmaiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.