Ar viņiem nespēj sacensties neviens: 3 labestīgākās zodiaka zīmes 1

Viņi daudz smaida, palīdz cilvēkiem, neko par to neprasot pretī, viņi patiesi jūt līdzi un ir gatavi kļūt par atbalstu draugiem un mīļotajiem grūtā brīdī.
Šie cilvēki patiesi sirdī ir ļoti labestīgi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Astrologi izcēluši 3 zodiaka zīmju pārstāvjus, kas jūs nekad nepametīs grūtā brīdī.

3. vieta – Svari

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji patiesībā nemaz nav spējīgi izrīkoties ļauni. Ja jūs viņus pavērosiet no malas, redzēsiet, ka viņi labestīgi izturas pret visiem apkārtējiem, viņi ir spējīgi pieņemt un piedod pat tiem cilvēkiem, kas viņus agrāk ir ļoti, ļoti sāpinājuši. Dažkārt Svari arīdzan dod otru iespēju tiem, kas to absolūti nav pelnījuši, un tāpēc cieš.

2. vieta – Dvīņi

CITI ŠOBRĪD LASA

Labsirdīgie Dvīņi ne katram cilvēkam izrāda šo savu īpašību. Daudziem paziņām viņi gadiem ilgi var likties “tukši” cilvēki, kuriem īsti nav emociju. Lai gan patiesībā tiem cilvēkiem, kas ir pelnījuši būt blakus Dvīņiem un no viņu puses tikt aprūpēti, ir ļoti paveicies. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji savu mīļo un tuvo cilvēku dēļ ir gatavi pārkāpt saviem principiem un uzskatiem tikai tāpēc vien, lai šie cilvēki justos laimīgi un apmierināti.

1.vieta – Jaunava

Cilvēki, kas dzimuši šajā zvaigznāja ir apveltīti ar milzīgu mīlestību un gaišumu. Viņi kā neviens cits emociju līmenī izjūt citu cilvēku priekus un arī bēdas. Neskatoties uz to, ka Jaunavas daudziem šķiet “vēsas”, patiesībā šie cilvēki ir spējīgi dāvāt prieku un mierināt sev mīļot grūtos brīžos. Jaunava nekad nepametīs ne savus draugus, ne mīļotos, ne ģimenes locekļus grūtā mirklī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.