
Valda Semjonova foto
Smiltsērkšķu un melleņu saldējums 0
KĀ GATAVOT
Nomizotus banānus sagriež vidēji lielos gabalos, ievieto saldētavā, lai sasalst. Pusi sasaldēto banānu sablendē kopā ar smiltsērkšķiem un medu. Izmazgā blenderi. Atlikušos banānus sablendē kopā ar mellenēm un medu. Abu veidu saldējumu liek deserta traukā. Rotā ar smiltsērkšķiem un mellenēm.
Reklāma
Reklāma
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Gatavoja Latvijas Mākslas akadēmijas glezniecības nodaļas 3. kursa studente KRISTĪNE KUTEPOVA
Trīskāršais šokolādes muss ar makarūniem
Kūpināta laša salāti ar tvaicētiem burkāniem, selerijas sakni, paipalas olu un vasabi mērci
Ar šķiņķa krēmu pildīta omlete. Recepte divās versijās
Groziņi ar turku zirņiem un vītinātu šķiņķi. Īsts gardums!
Plānais liellopa steiks somu gaumē ar pētersīļu sviestu un kartupeļu daiviņām
Jogurta strūdele ar biezpiena pildījumu. Lielisks, veselīgs kārums!
Viltotais zaķis no maltās gaļas