
Valda Semjonova foto
Smiltsērkšķu un melleņu saldējums 0
KĀ GATAVOT
Nomizotus banānus sagriež vidēji lielos gabalos, ievieto saldētavā, lai sasalst. Pusi sasaldēto banānu sablendē kopā ar smiltsērkšķiem un medu. Izmazgā blenderi. Atlikušos banānus sablendē kopā ar mellenēm un medu. Abu veidu saldējumu liek deserta traukā. Rotā ar smiltsērkšķiem un mellenēm.
Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Gatavoja Latvijas Mākslas akadēmijas glezniecības nodaļas 3. kursa studente KRISTĪNE KUTEPOVA
Trīskāršais šokolādes muss ar makarūniem
Kūpināta laša salāti ar tvaicētiem burkāniem, selerijas sakni, paipalas olu un vasabi mērci
Ar šķiņķa krēmu pildīta omlete. Recepte divās versijās
Groziņi ar turku zirņiem un vītinātu šķiņķi. Īsts gardums!
Plānais liellopa steiks somu gaumē ar pētersīļu sviestu un kartupeļu daiviņām
Jogurta strūdele ar biezpiena pildījumu. Lielisks, veselīgs kārums!
Viltotais zaķis no maltās gaļas