
Foto: Valdis Semjonovs
Smiltsērkšķu un melleņu saldējums 0
KĀ GATAVOT
Nomizotus banānus sagriež vidēji lielos gabalos, ievieto saldētavā, lai sasalst. Pusi sasaldēto banānu sablendē kopā ar smiltsērkšķiem un medu. Izmazgā blenderi. Atlikušos banānus sablendē kopā ar mellenēm un medu. Abu veidu saldējumu liek deserta traukā. Rotā ar smiltsērkšķiem un mellenēm.
Reklāma
Reklāma
Turku zirņu pasta ar diedzētiem zaļajiem griķiem un burkāniem. Recepte no grupas “Labvēlīgais tips” ģitārista
“Krievijas siera” pīrāgs ar zemeņu želeju. Iedvesmojoša recepte
Karbonādes, Kazdangas siera un kotletes šnicele. Gruntīgas vakariņas!
Karstais šokolādes dzēriens ar brendiju
Cauraugušā cūkas krūtiņā
ietīta fileja ar krāsnī ceptiem kartupeļiem
Zaļumu biezpiens
Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci