Foto-andriskozlovskis.lv
Smiltsērkšķu kokteilis 0
Sastāvdaļas: smiltsērkšķu sula, banāns, plombīra saldējums, dzidrinātais cukura sīrups.
Kā gatavot?
“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, is visgarākā?
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Visas sastāvdaļas salieku mikserī, sablendēju, līdz veidojas putojoša masa. Saleju glāzēs un pasniedzu.
Žurnāla 36,6°C 2011. konkursa uzvarētājas Baibas Bezbailes recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi Ave Luna šefpavāre Ineta Grēniņa!



