Veselības eliksīrs organismam 0

Nu esmu ieinteresēta redzēt pašu ražotni. Tā nav ļoti liela, bet divos stāvos un paplašināta kopš pirmsākumiem 2005. gadā. Ieejot ražotnē, redzu lielu plakātu uz sienas, kur ir redzamas smiltsērkšķu svarīgās sastāvdaļas, kas nodrošina veselības “recepti” organismam.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

3 antioksidanti
18 aminoskābes
14 vitamīni un provitamīni
Omega 3, omega 6, omega 7, omega 9

150 dažādu aktīvu vielu un ķīmisku savienojumu, kas darbojas pēc sinerģisma principa. Interesanti, ka ogās ir tik daudz C vitamīna, ka varētu nodrošināt visus pasaules iedzīvotājus ar šo vielu. Pirmajā stāvā ir gan noliktava, gan pudelīšu uzpildīšana. To arī pavēroju. Otrajā stāvā notiek sulas iegūšana.

Cik darbinieku pie jums strādā?

Mūsu uzņēmumā strādā astoņi darbinieki.

Kā tad jūs sulu spiežat?

CITI ŠOBRĪD LASA

Tā nav sulas spiešana tradicionālā izpratnē, jo to nodrošina īpaša, mūsu patentēta tehnoloģija. Tā nodrošina, ka mēs iegūstam ne tikai sulu, bet arī miziņas kopā ar visu vērtīgo, kas ir ogās. No sēkliņām pēc tam spiežam eļļu.

Ir svarīgi zināt, ka mēs vispār ražojam nektāru tikai pēc pieprasījuma. Kā jau iepriekš minēju, attīrītas ogas mums stāv sasaldētas noliktavā, un mēs tās apstrādājam, kad saņemam pasūtījumu. Smiltsērkšķis ir oga, kas nezaudē savu vērtību, to sasaldējot.

Kāpēc jūsu ogām nav smiltsērkšķiem raksturīgās piegaršas un smaržas?

To saka arī citi cilvēki, īpaši, kad pasmaržo mūsu pudeles. Iemesls ir meklējams, pirmkārt, šķirnē. Kultivētai ogai ir pilnīgi cita garša un smarža. Sulas iegūšanas tehnoloģija, kuru mēs paši izstrādājām, ir arī panākusi labāku garšu un smaržu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.