Smilšumīklas strūdele ar āboliem 1

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas – 200 g sviesta, glāze cukura, glāze miltu, 2 olas, 2 – 3 āboli, tējkarote kanēļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūras mīkstu sviestu sasmalcina nelielos gabaliņos. Pievieno miltus un cukuru. Visu samīca drupačās.

Pievieno olas un samīca viendabīgu mīklu. Ja šķiet, ka trūkst miltu, var pievienot pāris ēdamkarotes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklas bumbu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī vismaz uz stundu.

Pēc stundas mīklu izņem no ledusskapja un ļauj nedaudz atsilt.

Kad mīkla kļūst mīcāma, izveltnē plānu pamatni.

Virsū liek smalki sarīvētus ābolus. Pārkaisa ar cukuru un kanēli pēc garšas.

Satin visu ruletē un liek uz cepamās pannas, kura pārklāta ar cepampapīru.

Cep 200 grādu karstumā 30 minūtes.

Strūdeli gabaliņos griež siltu, citādi tā sadrups.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.