Foto – Shutterstock

Smilšu cepumi ar apelsīnu miziņām. Maigs un aromātisks našķis 0

Pagatavošanas laiks: 70 min.

Pagatavošana

1. Olas kārtīgi samaisa ar cukuru, pievieno ar citrona sulu vai etiķi dzēstu sodu, 2 ēdamkarotes apelsīnu sulas, krējumu un rīvētas 1 apelsīna un 1 citrona miziņas. Visas sastāvdaļas samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

2. Izkausē un atdzesē saldkrējuma sviestu.

3. Sviestu pielej pie olām. Samaisa un pievieno iepriekš izsijātus miltus. Ātri iejauc mīklu. Ja mīkla līp pie rokām, ber klāt miltus tik ilgi, kamēr mīkla vairs nelīp. Mīklu liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Mīklu izrullē 0,5 cm biezā loksnē un ar formiņām izspiež dažādas figūriņas.

5. Cep cepumiņus cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 200 С, aptuveni 15 minūtes. Izdodas mīksti un ļoti aromātiski cepumiņi, kurus var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.