Slinkie tīteņi bez taukvielām 0
Sastāvdaļas – 350 g maltas vistas filejas, 130 g kāpostu, 70 g rīsu, ola, 100 g skābā krējuma (15%), 300 g konservētu tomātu savā sulā, dilles, pētersīļi, sāls pēc garšas.
Pagatavošana.
Rīsus ieber katliņā, pārlej ar ūdeni, lai ūdens būtu 1,5 cm vairāk nekā rīsi. Vāra, kamēr rīsi iesūc visu ūdeni.
Samaļ vistas fileju. Kāpostu smalki sagriež.
Bļodā liek malto gaļu, kāpostus, rīsus, olu. Pārkaisa ar sāli. Visu kārtīgi samaisa.
No masas veido nelielus tītenīšus un liek pannā ar augstām malām.
Mērcītei sablenderē tomātus savā sulā kopā ar skābo krējumu, pievieno smalki sagrieztus zaļumus un sāli.
Ar mērcīti pārlej tītenīšus, uzliek vāku un sautē apmēram 30 minūtes.
Labu apetīti!