Foto: Fotolia

Slinkie kāpostu tīteņi 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kāpostgalva
• 500 g maltās gaļas
• 200–300 g skābā krējuma
• 50 g rīsu
• tomātu mērce
• milti

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rīsus vāra līdz pusgatavībai. Sīpolu smalki sagriež, pasautē ar gaļu, pēc tam samaisa ar rīsiem. Pieliek sāli. Kāpostgalvu sagriež tievos salmiņos, nedaudz apvāra viegli sālītā ūdenī. Nokāš caurdurī. Kāpostus samaisa ar gaļu, saliek ugunsizturīgā traukā, pārlej krējumu un sutina pusstundu. Ja vēlas, var pievienot nedaudz tomātu mērces un slinkos tīteņus iebiezināt ar apbrūninātiem miltiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.