Tuncis 9
Tuncis ir populāra zivs, kas ir lielisks olbaltumvielu avots. Tā ir bagāta ar dažādiem vitamīniem un minerālvielām, piemēram, B vitamīniem, A vitamīnu, D vitamīnu, dzelzi, selēnu un fosforu.
Reklāma
Reklāma
Pasaulē sācis izplatīties jauns Covid-19 variants, kas konstatēts arī vairākās Eiropas valstīs: kam gatavoties?
103
Kokteilis
Personības TESTS. Kāds ir tavs slēptais spēks? Pasaki, ko attēlā pamanīji pirmo, un uzzini!
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Uzturvērtība: konservēta tunčzivs ir īpaši liesa un satur daudz olbaltumvielu.
Ēdienu idejas: tunci var izmantot, lai pagatavotu tunča salātus, tunča rullīšus vai pievienot to salātiem kopā ar dārzeņiem.