Foto: Pexel

Tuncis 9

Tuncis ir populāra zivs, kas ir lielisks olbaltumvielu avots. Tā ir bagāta ar dažādiem vitamīniem un minerālvielām, piemēram, B vitamīniem, A vitamīnu, D vitamīnu, dzelzi, selēnu un fosforu.

Reklāma
Reklāma
Pasaulē sācis izplatīties jauns Covid-19 variants, kas konstatēts arī vairākās Eiropas valstīs: kam gatavoties? 103
Kokteilis
Personības TESTS. Kāds ir tavs slēptais spēks? Pasaki, ko attēlā pamanīji pirmo, un uzzini!
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Uzturvērtība: konservēta tunčzivs ir īpaši liesa un satur daudz olbaltumvielu.
Ēdienu idejas: tunci var izmantot, lai pagatavotu tunča salātus, tunča rullīšus vai pievienot to salātiem kopā ar dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.