Foto: Pexel

Liesa cūkgaļa 9

Cūkgaļa, var būt veselīgs un garšīgs olbaltumvielu avots. Cūkgaļas fileja un cūkgaļas fileja ir īpaši piemēroti, jo tie ir liesi un satur maz tauku.

Reklāma
Reklāma
Pasaulē sācis izplatīties jauns Covid-19 variants, kas konstatēts arī vairākās Eiropas valstīs: kam gatavoties? 103
Kokteilis
Personības TESTS. Kāds ir tavs slēptais spēks? Pasaki, ko attēlā pamanīji pirmo, un uzzini!
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Uzturvērtība: papildus olbaltumvielām, cūkgaļa ir labs B vitamīnu, selēna un cinka avots.
Veselīgi pagatavošanas veidi: lai saglabātu cūkgaļas liesumu, izvēlieties veselīgākus gatavošanas veidus, piemēram, cepšanu, grilēšanu vai sautēšanu.
Ēdienu idejas: ceptu cūkgaļas fileju var pasniegt ar Briseles kāpostiem un kartupeļiem. Atlikušo cūkgaļu var izmantot, lai pagatavotu garšīgus salātus ar melnajām pupiņām, kukurūzu un citiem dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.