Foto: Pexel

Tītars 9


Tītars ir lielisks olbaltumvielu avots, īpaši pazīstams ar augstu triptofāna saturu. Triptofāns ir aminoskābe, kas palīdz regulēt miegu, veicinot organisma atjaunošanos. Tītara gaļa ir daudzpusīga un to var izmantot dažādos ēdienos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
Lasīt citas ziņas

Veselīgi pagatavošanas veidi: Tītara krūtiņu var cept veselu cepeškrāsnī, lēni gatavot ar garšvielām vai grilēt.
Ēdienu idejas: Tītara delikatešu šķēles ir lielisks papildinājums salātiem un sviestmaizēm. Ceptu tītaru var pasniegt ar dārzeņiem un saldajiem kartupeļiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.