Foto: Pexel

Liesa vista 9


Vistas gaļa, īpaši baltā gaļa bez ādas, ir lielisks dzīvnieku valsts olbaltumvielu avots. Viena porcija vistas krūtiņas bez ādas un kauliem satur aptuveni 27 gramus olbaltumvielu un ir salīdzinoši zema kaloriju un tauku satura produkts. Turklāt vistas gaļa ir labs dažādu B grupas vitamīnu un minerālvielu avots.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Izvēloties vistu, dod priekšroku liesiem gabaliem un nogrieziet redzamos taukus. Vistas gaļu var cept, grilēt vai sautēt. To var pievienot salātiem, sautējumiem, burgeriem un citiem ēdieniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.