Skumbrija sinepju mērcē. Burtiski kūst mutē! 0

Sastāvdaļas
2 skumbrijas
sīpols
2 ēdamkarotes majonēzes
3 ēdamkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes sinepju
zaļumi pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skumbriju notīra, izķidā, kārtīgi nomazgā un sadala porciju gabaliņos.
Sīpolu sagriež pusapļos.
Sagatavo mērci – sinepes, majonēzi un sojas mērci samaisa viendabīgā masā. Sāli nevajag pievienot.
Mērcē liek sīpolus un sagrieztos skumbrijas gabalus. Kārtīgi visu samaisa. Ļauj stāvēt 30 minūtes, lai kārtīgi iemarinētos.
Zivi liek cepamajā traukā un cep 170 grādu karstumā apmēram 20-30 minūtes. Pagaidiet, kamēr skumbrija viegli apbrūnēs.
Gatavs! Neaizmirstiet pievienot zaļumus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.