Foto-Anda Krauze

Šķiņķī ietīta asinsdesa ar spinātiem, zaļajām salātu lapām un marinētu sieru
 0

Sastāvdaļas: asinsdesa, Itālijā ražots šķiņķis, zaļo salātu lapas, spināti, marinēts siers, karamelizēti ķirši (svaigi saldēti), granātābola sēkliņas, marināde.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Tā uzvedas “memmīši”: psihologi nosauc 11 skaidras šādu vīriešu pazīmes 46
“Sasniegs gan Kremli, gan Rubļovku!” Ukrainas bruņotie spēki krieviem 2025. gadā ir sagatavojuši jaudīgu “pārsteigumu”
Kokteilis
Vangas un Nostradama pareģojums 2025. gadam – abi zīlnieki “redzējuši” vienu un to pašu
Lasīt citas ziņas

Asinsdesu sagriež ripiņās, novelk ādiņu, ietin plānās šķiņķa šķēlītēs un cepeškrāsnī viegli apcep. Uz šķīvja kārto spinātu un zaļo salātu lapas, uz tām – apceptās asinsdesas ripiņas, kas ietītas šķiņķī, marinētu sieru, cukurā karamelizētus ķiršus bez kauliņiem. Uzbārsta granātābola sēkliņas, pārlej garš­augu un zaļumu marinādi, kas ņemta no marinētā siera.

 

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.