Foto – Anda Krauze

Šķelto zirnīšu biezputra. Iesaka “Misters Latvija” Kristaps Vilde 0

Sastāvdaļas
Šķeltie zirņi – 250 grami
Kūpināta paprika
Piri piri garšvielu maisījums
Himalaju sāls
Grauzdētas ķirbju sēklas
Sezama sēklas
Dilles
Lociņi
Baziliks

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīnā atrasti trīs miruši ASV karavīri. Ceturtais tiek meklēts…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 265
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vāra tik ilgi, līdz zirņi paši sāk šķīst ārā, šajā brīdī aktīvi jāmaisa, lai tie nepiedeg.
Masu ar pievienoto papriku sablenderē, pievieno dažādas grauzdētās sēkliņas, garšvielas.
Dekorē ar baziliku, pasniedz karstu – var ar grauzdētu maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.