Skaisti, gardi un sātīgi salāti “Pavasara diena” 0

Sastāvdaļas – 300 g vistas filejas, 3 olas, 400 g kartupeļu, 300 g burkānu, 200 g marinētu šampinjonu, puravs, sāls un majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
“Tas ir Ivans Vladimirovičs Putins.” Pirmo reizi publiskoti Putina slepenā dēla foto, kuru pirms 10 gadiem viņam dāvāja Kabajeva 22
VIDEO. Kamēr ērgļi prom, tikmēr pa viņu ligzdu rosās nelūgts viesis…
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus un burkānus novāra mīkstus, atdzesē un notīra.

Vistas fileju novāra līdz gatavībai (apmēram 20 minūtes). Izvāra olas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Varītos kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves. Burkānus sarīvē uz smalkas rīves citā traukā.

Fileju smalki sagriež.

Vārītas olas sarīvē uz smalkas rīves.

Sēnes sagriež mazos gabaliņos. Puravu sagriež plānos pusriņķos.

Salātu trauka apakšā liek kartupeļu slāni, mazliet pārkaisa ar sāli un pārsmērē ar majonēzi.

Virsū liek kārtu ar sēnēm, pārsmērē ar majonēzi.

Uz sēnēm liek burkānu slāni, pa virsu majonēzi.

Virsū liek filejas kārtu, mazliet pārkaisa ar sāli un pārsmērē ar majonēzi.

Uz filejas liek purava riņķīšu slāni, pašā augšā liek kārtu ar olām. Mazliet uzkaisa sāli. Rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.