Skābu kāpostu zupa 0
Veselīgā skābu kāpostu zupa noder rudenīgām pusdienām vai vakariņām.
Pagatavošana laiks: 1.5 h
Porcija: 4 cilvēkiem
Nepieciešams:
Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g
Skābēti kāposti – 600 g
Kartupeļi – 2 gab.
Burkāns – 1 gab.
Grūbas – 1 sauja
Ķiploks – 4 daivas
Sīpols – 1 gab.
Pagatavošana:
Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties
Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām
Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.
Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Liec zupā, pievieno arī nomizotus un sagrieztus kartupeļus
Vāri līdz gaļa atdalās no kauliem
Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku.
Aikāgaršo recepte