Foto – Shutterstock

Rūgušpiena zupa ar kartupeļiem un puraviem 1

2 glāzes rūgušpiena, 4 kartupeļi, 1 glāze ūdens, 2 cieti vārītas olas, 4–5 puravu lapas, 4 ēdamkarotes kapātu bērza lapu, sāls.

Verdošā ūdenī liek sagrieztas puravu lapas un kartupeļu šķēlītes. Mazliet pavāra. Katlu noņem no uguns un zupu 10 minūtes nogatavina. Bērzu lapas nomazgā, samaļ gaļas mašīnā, liek zupā. Visbeidzot ielej rūgušpienu. Samaisa. Vēlreiz uzkarsē. Lej šķīvjos, pievieno olu šķēlītes.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.