Foto – Shutterstock

Skābputra 1

1,5 l ūdens, 1 l rūgušpiena, 100 g miežu putraimu, 100 g skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Noskalotus putraimus vāra ūdenī (putraimi nedrīkst izvārīties mīksti). Putrā ielej glāzi rūgušpiena – veidosies kunkuļi. Karsēšanu pārtrauc, putru atdzesē, tad pievieno sakultu atlikušo rūgušpienu, aizdaram pieliek krējumu. Skābputra var pēc izvārīšanas dienu pastāvēt un ieskābt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.