Zupa ar tomātiem
Zupa ar tomātiem
Foto – Shutterstock

Skābētu kāpostu zupa ar tomātiem un marinētiem gurķiem 0

Sastāvdaļas
• 300 g skābētu kāpostu
• 2 kartupeļi
• 2 vidēja lieluma marinēti gurķi
• sīpols
• 3 tomāti
• 1,5 l buljona
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes tomātu pastas
• ēdamkarote cukura
• ķiploka daiviņa
• ½– 1 tējkarote sāls
• lociņi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 14
Ukraina ASV dēļ bez sakariem nepaliks. “Starlink” konkurents to varētu atstāt ar garu degunu 9
Veselam
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu un ķiploku sakapā, kartupeļus sagriež kubiciņos, gurķus – salmiņos. Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolu un pēc tam arī kartupeļus. Katlā ielej buljonu, ieber kāpostus un vāra 30 minūtes. Tad pievieno kartupeļus un sīpolus, marinētos gurķus, tomātus un tomātu pastu. Vāra, līdz kartupeļi mīksti (aptuveni 10 minūtes). Pieliek ķiplokus, sāli un cukuru. Pasniedz ar lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.