Foto-Anda Krauze

Skābētu kāpostu zupa
 ar ribiņām 0

Sastāvdaļas – 300 g skābētu kāpostu, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 150 g kūpinātu cūkas ribiņu, 40 g bekona, 60 g pērļu grūbu, 20 g pētersīļu, 40 g eļļas, 1 ēd. k. cukura, sāls, pipari – pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Personības TESTS. Ko ieraudzīji pirmo – vīrieti vai sievieti? Atbilde ļauj paraudzīties uz sevi no malas
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas 152
Tramps gatavs izjaukt mieru, kas Eiropā pastāv kopš nacisma sakāves
Lasīt citas ziņas

Burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, liek katlā, pielej eļļu un cep, līdz sīpoli zeltaini. Tad pievieno sagrieztus kāpostus, pielej ūdeni, pieliek ribiņas, smaržīgos piparus, lauru lapas, cukuru un divas stundas vāra uz lēnas uguns. 20 minūtes pirms zupa gatava pievieno pērļu grūbas.

Lej šķīvī un rotā ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un kraukšķīgām cepta bekona šķēlēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.