Foto-Anda Krauze

Skābētu kāpostu zupa
 ar ribiņām 0

Sastāvdaļas – 300 g skābētu kāpostu, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 150 g kūpinātu cūkas ribiņu, 40 g bekona, 60 g pērļu grūbu, 20 g pētersīļu, 40 g eļļas, 1 ēd. k. cukura, sāls, pipari – pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, liek katlā, pielej eļļu un cep, līdz sīpoli zeltaini. Tad pievieno sagrieztus kāpostus, pielej ūdeni, pieliek ribiņas, smaržīgos piparus, lauru lapas, cukuru un divas stundas vāra uz lēnas uguns. 20 minūtes pirms zupa gatava pievieno pērļu grūbas.

Lej šķīvī un rotā ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un kraukšķīgām cepta bekona šķēlēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.